Mindfulness

Et healingsforløb for stressramte

 casen

Mindfulness – Et healingsforløb for stressramte, var en offline virksomhed som tilbød sine service til sine kunder i form af virksomhedsbesøg og private sessioner. 
Denne forretningsmodel var desværre ikke let at skalere. Derfor udviklede JC VisuelDesign en ny forretningsmodel til virksomheden. En forretningsmodel som kunne generere passiv indkomst for virksomheden, gennem digitale abonnementsløsninger, hvilket både betød en betydelig større rækkevidde, kundekreds og kendskabsgrad. 
For at automatisere de processer som krævede mest arbejde, valgte vi at bruge Simplero softwaren til at samle hele den digitale virksomhed.  

Visuel profil

Til re-lanceringen af virksomheden skabte vi en ny visuel profil. Bestående af logo, fonte, tone-of-voice, samt diverse grafiske materialer. Heriblandt en række billeder som kunne bruge udi virksomhedens grafiske produkter. 
Dette har gjort virksomheden let genkendelig, og givet den røde tråd som virksomheden havde brug for. 

k

Automatiseret flows i Simplero

Ved at automatisere processerne i virksomheden, har virksomheden nu fået mere tid til at udvikle sine kurser og produkter, som er lige netop hvor dens styrke er!
Ikke mere rod og bøvl med uendelige mails og IT. 
Til dette faldt valget på Simplero softwaren, som samler alt ét sted. 

Forretningsudvikling

For at kunne skalere virksomheden, måtte forretningsmodellen nytænkes. 
Igennem en række afholdte workshops blev forretningsmodellen skabt. Nu kan virksomheden tjene penge, uden at være “på” hele tiden, men hvor hver kunde stadig føler at de får en helt speciel behandling, hver især.

forskellige automatiseret flows opsat i Simplero.

grafiske opsætninger, layouts, landingspages m.m

medier brugt. Foto, video, podcast og digitale magasiner.

Grafiske produktion med afsæt i viden om brugeren

Online kurser og magasiner

Vi har lavet en lang række digitale produkter for virksomheden, til salg på deres nye platformen. 
Bla. har vi udarbejdet kursus  materiale med den nye visuelle profil. Materialet kan både tilgås online, men er også udformet således at det er printvenligt, til de kunder der foretrækker det. 
Kursus materialet består af en blanding af videoer, skemaer, magasiner og lydfiler, som JC VisuelDesign alle har udført. 

Komplet hjemmeside med landingssider, webshop og betalingsmodul.

Hjemmesiden er bygget i Simplero softwaren. Her er der lavet forskellige landingssider, med tydelige CTA´s på hver side. 
Hver landingsside er dedikeret til forskellige punkter i kunderejsen – derved sikres der at indholdet er relevant for den besøgende. 
Kernesegmentet for virksomheden er personer som har været/ er ramt af stress i mere eller mindre grad. Derfor har det været vigtigt at tilrettelægge layout, tekst og grafik, sådan at informationen på siden modtages nemt og overskuligt. 

 

Segmentering, analyse og marketing.

Simplero softwaren giver rig mulighed for at udnytte tracking, konverteringer, tagging osv. direkte i Simplero softwaren. 
Men der er også opsat Google Analytics tracking, samt Facebook pixel på hjemmesiden, så virksomheden kan begynde at arbejde med re-targeting og re-marketing gennem sine kanaler. 
JC VisuelDesign har opsat alt lige fra tags, hændelser, til Google Analytics kontoen. 

Skal vi også tage et 360 graders kig på jeres virksomhed?